Over Ons

Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten onze winkel te moeten sluiten. De corona crisis heeft er flink ingehakt en heeft ons tot deze ingrijpende beslissing gebracht.
Onze winkel zal per 31-12-2021 zijn deuren voorgoed sluiten.
Woning Ontruiming

Een woning ontruimen is iets waar u behoorlijk tegen op kunt zien.
Het kost veel tijd en is bovendien zwaar werk. Heeft u niet de mankracht of simpelweg geen tijd om uw huis leeg te halen? Woningontruiming Parkstad Moving Company klaart de klus graag voor u! U kunt ons inschakelen voor elke vorm van woningontruiming. Van enkel een boedelruiming tot het bezemschoon opleveren van uw complete pand. Waarom woning ontruiming? Een huis ontruimen kan om verschillende redenen nodig zijn. Na een overlijden bijvoorbeeld of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren.

Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een boedelruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. U draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden.
Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan voor om ons ook in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming.
- Woningontruiming na overlijden
- Woningontruiming bij een verhuizing
- Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Heeft u interesse in een van deze bovengenoemde diensten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij een afspraak met u om een offerte te maken. 06-14930698 (Pascal Nelis)

Onze Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

De leukste
Kringloopwinkel in parkstad

Kom gezellig rondstruinen in één van onze kringloopwinkels. Wij hebben een uitgebreid assortiment met heel veel bijzondere items! 

Grote Collectie

Wij hebben een grote collectie voor huisinrichting

Scherpe Prijzen

Uw 2ehands meubilair tegen de scherpe prijzen

Wij Bezorgen

Natuurlijk kunnen wij ook uw spullen ook bezorgen

Winkelwagen
Scroll naar top